Totul despre Zeolit - piatra vindecătoare

Zeolitul este un mineral care are o structură microcristalina ce posedă proprietăți detoxifiante, singurul mineral de pe Terra încărcat negativ, oferind capacitatea de atracție și absorbție naturală a poluanților încărcați pozitiv.

Totul despre Zeolit - piatra vindecătoare

Zeolitul este un mineral cu o structură microcristalină și dinamică cu o puternică acțiune detoxifiantă; este singurul mineral ionizat negativ de pe Terra, ceea ce ii conferă capacitatea de atracție și absorbție pe cale naturală a poluanților încărcați pozitiv, chiar dacă provin din piele sau din aer. Singura varietatea de zeolit folosit ca adjuvant natural este clinoptilolitul: este bogat în cele 4 nutriente vitale pentru corpul uman: Calciu, Magneziu, Potasiu și Sodiu. Este cunoscut de milenii și a fost folosit în medicina tradițională chineză.

Calitățile sale naturale de detoxifiant și de stabilizator al PH-ului, au fost îmbunătățite semnificativ printr-un proces de purificare și transformare prin micronizare sub formă de pudră, fără a fi afectata structura sa cristalină și compoziția naturală; astfel a devenit cel mai puternic detoxifiant, care se asimilează foarte ușor, fără reacții adverse, și care se elimină în 6-8 ore de la ingerare împreună cu toxinele absorbite.

Zeolitul prezintă toate beneficiile de vindecare a argilei alumino-silicate, însă la un nivel mult superior.

Secolul 21 a descoperit beneficiile extraordinare ale ionilor negativi, pe care îi asociem cu odihna profundă, cu atmosfera relaxantă creată de ploaia de pădure sau produsă de briza mării.

Rolul esențial în acțiunea benefică a Zeolitului îl au Nanotuburile cu dimensiunea de 4.5 Angstromi, care captează și rețin atomii de metale grele și moleculele toxice. El se găsește în lava vulcanică provenită din erupțiile vulcanice de pe Terra. Este organizat într-o structură sub formă de fagure formată din oxid de siliciu și oxid de aluminiu, supraîncărcat negativ, astfel acționează ca un magnet pentru tot ce este încărcat pozitiv în organism de la metale la toxine. Este ca un cocon chimic; fenomenul se mai numește și schimb cationic. Specialiștii îl mai numesc și sita moleculară, datorită capacității sale de a filtra, bloca și retine o mulțime de contaminanți de la metale, ioni radioactivi până la viruși pe care îi elimină odată cu ieșirea sa din organism.

Zeolitul este și un puternic antioxidant. Antioxidanții joacă un rol semnificativ în păstrarea sănătații și tinereții corpului uman. Fiecare celulă a omului este invadată de substanțe dăunatoare de aprox. 1000 de ori pe zi. Organismul omului de astăzi nu mai face față pe cale naturală unui astfel de nivel de poluare, iar necesitatea antioxidanților și a detoxifierii este incontestabilă.

Particulele de toxine încărcate pozitiv-radicalii liberi,  sunt eliminate, corpul își recapătă alcalinitatea prin echilibrarea PH-ului, oxigenarea  și imunitatea normală.

Pielea care suferă de o deficiență majoră de acid/ mineral, este ajutată să se revigoreze prin restabilirea parametrilor normali ai PH-ului alcalin al corpului uman; zeolitul pudră este folosit cu foarte bune rezultate în măștile cosmetice și tratarea pielii, este așadar benefic pentru colagenul și elasticitatea pielii întregului corp. Un corp poluat tinde spre un PH acid, o scădere a imunității, o scădere a funcțiilor normale organice și în final la îmbolnăvire.

Zeolitul fiind un foarte bun decontaminant, este folosit la limpezirea atmosferei contaminata în urma exploziilor nucleare, purificarea apei și solului.

Conform FDA,  Agenția Americană pentru controlul hranei și al medicamentelor, administrarea internă a zeolitului este considerată a nu avea riscuri pentru sănătate. Totuși, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe bază de litiu și de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelăsându-le să-și exercite acțiunea terapeutică.

Pentru rezultate semnificative, se recomandă o cură de cel putin 4 luni/an cu Zeolit Pulbere; este foarte bun pentru tratarea diverselor afecțiuni ale pielii și mai ales foarte indicat pentru cosmetică, măștile cosmetice cu zeolit redau pielii puritatea și elasticitatea.

Tot 4 luni se recomandă și cura detoxifiantă cu Zeolit capsule. Zeolitul lichid se poate folosi pentru o perioadă mai îndelungată, utilizând doar un flacon pe lună.

În ce afecțiuni este indicat Zeolitul

În principal, zeolitul este indicat în prevenirea, ameliorarea sau tratarea următoarelor afecțiuni:

1. Intoxicația cu metale grele  - plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung în organismul nostru din cauza poluării apei, a aerului și a alimentelor.

2. Intoxicația cu pesticide - substanțe care ajung în organismul nostru în primul rând prin hrană.

3. Intoxicație cu xenoestrogeni - hormoni feminini străini ajunși în organismul uman.

4. Diferite tipuri de cancer - studiile au demonstrat eficiența zeolitului asupra tumorilor, în general.

5. Diabet - este recomandat zeolit lichid.

6. Iradiere - zeolitul este, cel putin pana în prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactivă a organismului.

7. Autism - este recomandat zeolit lichid.

8. Hepatita - are puternice efecte protectoare hepatice, încetinind evoluția hepatitei cronice.

9. Infecții intestinale - normalizează flora bacteriana a intestinului.

10. Infecții virale - are efecte puternice de creștere a imunității.

11. Gastrita - stabilizează pH-ul, deci efect calmant.

12. Ulcer gastric - ameliorează simptomele dureroase, normalizează secrețiile digestive.

Mai multe informatii pot fi gasite si pe : http://www.intrainclubbio.blogspot.com 

Articole similare:

Secțiuni Portal